Per floket
Per fytyren
Per trupin
Per shendetin

Per femra
Per meshkuj

100 ml
150 ml
20 ml
250 ml
50 ml

Egg shell membrane 30 Capsule
Lëvorja e Vezës (30 kapsula)
detaje
GLUCOSAMINE CHONDROITIN & MSM 60 TABLET
Glukosamine (60 tableta)
detaje
VITAMIN D3 DAMLA
VITAMINA D3 për fëmijë (20 ml)
detaje
AVI OMEVIP FOR KIDS
Shurupi Omevip KIDS (150 ml)
detaje
AVI ProViteC
Shurupi Provitec KIDS (150 ml)
detaje
VITAMIN D3 AND VITAMIN K2
Vitaminë D3 dhe Vitaminë K2 (30 kapsula)
detaje
GÖZOTU CAPSULE
Trëndafili i syve (Bari i syve) (60 kapsula)
detaje
C VITAMIN
VITAMIN (C) (60 tableta)
detaje
KOLAJEN + VITAMIN C + HYALURONIC ACIT
Kolagjen + Vitamine C + Acid Hialuronik (90 tableta)
detaje
Tribulus Terrestris-Harmala Capsules
Hardhia gjembace 60 kapsula
detaje
PASSIFLORA ST. JOHN'S WORT
60 Kapsula
detaje
KAPSULA E GLUKOZAMINES
Kerc peshkaqeni - Glukozamine - Kolagjen - MSM 90 Kapsula
detaje
BITTER MELON & PROPOLIS
Propolis i hidhur i pjeprit
detaje
BIOTIN & L-CYSTEUNE & ZINC
Biotin, L-Cistine & Zink 60 Kapsula
detaje
MULTIVITAMINS & MINERALS
Multivitamina & Minerale 60 Kapsula
detaje
KRILL OIL & OMEGA 3 & COENZYME Q10
60 Kapsula xheli te buta
detaje