Nen kategorite
Per floket
Per fytyren
Per trupin
Per shendetin

10 ml
100 ml
1000 ml
11 ml
125 ml
150 ml
20 ml
250 ml
30 ml
370 ml
50 ml
500 ml

Galingale Oil Tact
Vaj Galingal
detaje
Hawthorn Oil Tact
Vaji i Murrizit
detaje
Ivy Oil Tact
Vaj Dredhke
detaje
Jasemin Oil Tact
Vaji i Jaseminit
detaje
Juniper Oil Tact
Vaj Dëllenje
detaje
Lettuce Oil Tact
Vaj Marule
detaje
Melisa Oil Tact
Vaj Melisa
detaje
Oat Oil Tact
Vaji i Tërshërës
detaje
Olive and Grape Seed Oil Tact
Vaj Ulliri dhe i Farave të Rrushit
detaje
Pollen Oil Tact
Vaj Poleni
detaje
Propolis Oil Tact
Vaj Propolis
detaje
Propolis and Black Seed Oil Tact
Vaj Prololis dhe Farë e Zezë
detaje
Rose Oil Tact
Vaj Trëndafili
detaje
Sandalwood Oil Tact
Vaj Dru Sandali
detaje
Sesame Oil Tact
Vaj Susami
detaje
Sunflower Oil Tact
Vaj Luledielli
detaje