Nen kategorite
Per floket
Per fytyren
Per trupin
Per shendetin

10 ml
100 ml
1000 ml
11 ml
125 ml
150 ml
20 ml
250 ml
30 ml
370 ml
50 ml
500 ml

WHEAT OIL
Vaj i Embrionit te Grurit
detaje
WHITE FISH OIL
Vaj Peshku
detaje
YLANG YLANG OIL
Vaj Ylang Ylang
detaje
BEARD MUSTACHE OIL
Vaj për Mustaqe dhe Mjekër
detaje
EYELASHES & BROWS OIL
Vaj për Qerpikë dhe Vetulla
detaje
ANTI CELULITE OIL
Vaji Anti Celulit
detaje
AFTER EPITAION OIL
Vaji për pas Depilimit
detaje
SINUSIT OIL
Vaj për Sinozit, dhimbje koke, migrenë, stres dhe rufë
detaje
ARGAN OIL
Vaj Argani
detaje
EVENING PRIMOSE  OIL
Vaj i Agulices
detaje
PEPPERMINT OIL
Vaj i Mëndrës
detaje
ROSE OIL
Vaj i Trëndafilit
detaje
POPPY OIL
Vaj i farave të Lulëkuqes
detaje
BALASAM OIL
Vaj i Balsamit
detaje
ARGAN MOISTURE OIL
Vaj argani
detaje
CAMELLIA MOISTURE OIL
Vaj Kamelia
detaje