1000 ml
200 ml
250 ml
255 ml
300 ml
320 ml
400 ml

Extra Nourishment Shampoo Vatika
Shampo për flokë të dobët dhe që këputen
detaje
Soft & Silky Shampoo Vatika
Shampo për flokë të thatë dhe të ashpër
detaje
Repair & Restore Shampoo Vatika
Shampo për riparim të flokëve të dëmtuar
detaje
Dandruff Guard Shampoo Vatika
Shampo kundra Zbokthit
detaje
Hair Fall Control Shampoo Vatika
Shampo për kontrollin e rënies së flokëve
detaje
Snake Oil Creme Shampoo Amla
Shampo me Vaj Gjarpri
detaje
Snake Oil Creme Shampoo Amla
Shampo me Vaj Gjarpri
detaje
Snake Oil Balsam Conditioner
Balsam me Vaj Gjarpri
detaje
Keratin Cream Shampoo Amla
Shampo me Keratinë
detaje
Keratin Cream Shampoo Amla
Shampo me Keratinë
detaje
Vitamin Cream Shampoo Amla
Shampo me Vitaminë
detaje
Vitamin Cream Shampoo Amla
Shampo me Vitaminë
detaje
Hair Shampoo & Conditioner Pomegranate
Shampo & Balsam me Ekstrakt Shege
detaje
Hair Shampoo Wheat Oil Essential
Shampo Flokësh me Embrionin E Grurit
detaje
Shampoo Olive Therapy
Shampo me Ekstraktin e Vajit të Ullirit
detaje
Hair Conditioner Olive Therapy
Balsam për Flokët me Ekstraktin e Vajit të Ullirit
detaje