1000 ml
200 ml
250 ml
255 ml
300 ml
320 ml
400 ml

Baby Hair Conditioner
Balsam Flokësh për Foshnja
detaje
Baby Wash
Shampo Trupi për Foshnja
detaje
SHAMPO NGA FARA E ZEZË
Për flokë të mëndafshë dhe të shndritshëm
detaje
SHAMPO NGA BIME BISHT KALI
Kundër zbokthit
detaje
SHAMPO ME EKSTRAKT HUDHRE
Ushqen dhe rrit flokun
detaje
SHAMPO ME EKSTRAKT KERMILLI
Për flokë të thatë, të dëmtuar dhe të dobët
detaje
SHAMPO KUNDËR RËNIES SË FLOKËVE
Garlic Extract Hair Shampoo
Shampo me Hudhër
detaje
Argan Extract Hair Shampoo
Shampo me Vaj Argani
detaje
Juniper and Tea Tree Extract Hair Shampoo
Shampo me Boronicë dhe Vaj Tea Tree
detaje
COCONUT SHAMPO
Shampo me Kokos
detaje
Black Seed Extract Hair Shampoo
Shampo me Farë të Zezë
detaje
Laurel-Olive Oil Extract Hair Shampoo
Shampo me Vaj Ulliri dhe Gjethe Dafine
detaje
Shower Gel Gardenia
Shampo Trupi me Gardenia
detaje
Shower Gel Lavander
Shampo Trupi me Livando
detaje
Shower Gel Vanilla
Shampo Trupi me Vanilje
detaje