1000 ml
200 ml
250 ml
255 ml
300 ml
320 ml
400 ml

NATURAL SHAMPO COLOR PROTECTIVE HAIR
Shampo për ruajtjen e ngjyrës së flokëve
detaje
NATURAL SHAMPO STRONG & SHINY HAIR
Shampo natyrale për flokë të fortë dhe me shkëlqim
detaje
LAVENDER PURE NATYRAL SHAMPO for DAMAGED & BROKEN HAIR
Shampo me Lavandë për flokë të dëmtuar dhe të dobët
detaje
HORSE TAIL SHAMPO ANTI HAIR LOSS
Shampo me Bisht Kali kundër rënies së flokëve
detaje
REISHI SHAMPO FOR ALL HAIR
Shampo me Kërpurdhë aziatike për të gjithë llojet e flokëve
detaje
GARLIC SHAMPO HAIR LOSS
Shampo me hudhër kundër rënies së flokut
detaje
NATURAL COLORED & REVITALIZING SHAMPO
Shampo Natyrale për rigjallërimin dhe mbrojtjen e ngjyrës së flokëve
detaje
ANTI HAIR LOSS & SCALP SHAMPO
Shampo kundër rënies së flokut dhe skalpit
detaje
OIL HAIR SHAMPO 
Shampo për flokë të yndyrshëm
detaje
NETTLE SHAMPO
Shampo me Hithër
detaje