Produktet e markes Destek

APRICOT KERNEL OIL
Vaj i farave të Kajsisë
detaje
ARGAN OIL
Vaj Argani
detaje
ESSENCIAL BERGAMOT OIL
Vaj Esencial Bergamoti
detaje
BITTER ALMOND OIL
Vaj i Bajames së Hidhur
detaje
BLACK PEPPER OIL
Vaj Piper i Zi
detaje
BLACK SEED OIL
Vaj i farës së Zezë
detaje
BLACK SEED OIL
Vaj i farës së Zezë
detaje
BLACK SEED OIL
Vaj i farës së Zezë
detaje
BLUE ANEMONE OIL
Vaj i Anemones së Blu
detaje
CACAO OIL
Vaj i Kakaos
detaje
CALENDULA OIL
Vaj i Lules së Kumakut
detaje
CARROT OIL
Vaj i Karrotës
detaje
CASTOR OIL
Vaj i Kastorit, (Ricinit)
detaje
CHAMOMILE OIL
Vaj i Kamomilit
detaje
CLOVE OIL
Vaj i Karafilit
detaje
COCONUT OIL
Vaj i Kokosit
detaje
COCONUT OIL
Vaj i Kokosit
detaje
EUCALYPTUS OIL
Vaj i Ekualiptit
detaje
FLAX SEED OIL
Vaj i Farave të Linit
detaje
FLAX SEED OIL
Vaj i Farave të Linit
detaje
LAVANDER OIL
Vaj i Lavandes
detaje
GARLIC OIL
Vaj i Hudhrës
detaje
GRAPE SEED OIL
Vaj i Farave të Rrushit
detaje
HOT PEPPER OIL
Vaj i Piperit të kuq
detaje
LEMON OIL
Vaj Limoni
detaje
MACADAMIA OIL
Vaj i Makadamias
detaje
MILK THISTLE OIL
Vaj i Gjëmbit të Gomarit
detaje
MUSTARD OIL
Vaj i Sinapit
detaje
NETTLE SEED OIL
Vaj i farave të Hithrës
detaje
HORSE CHESNUT OIL
Vaj i Gështenjës së Egër
detaje
HAZELNUT OIL
Vaj Lajthije
detaje
ORANGE OIL
Vaj Portokalli
detaje
PEACH KERNEL OIL
Vaj i Farave të Pjeshkës
detaje
PINE TURPENTINE OIL
Vaj i Farave të Pishës
detaje
PINE TURPENTINE OIL
Vaj i Farave të Pishës
detaje
PINE TURPENTINE OIL
Vaj i Farave të Pishës
detaje
POMEGRANATE OIL
Vaj i Farave të Shegës
detaje
PUMPKIN OIL
Vaj i farave të Kungulllit
detaje
PUMPKIN OIL
Vaj i farave të Kungulllit
detaje
OLIVE OIL
Vaj Ulliri
detaje
OLIVE OIL
Vaj Ulliri
detaje
RICE BRAIN OIL
Vaj i Orizit
detaje
ROSEHIP OIL
Vaj i Trëndafilit të Egër
detaje
SESAME OIL
Vaj Susami
detaje
SESAME OIL
Vaj Susami
detaje
SESAME OIL
Vaj Susami
detaje
SHEA BUTTER OIL
Vaj i Gjalpit të Sheas
detaje
ST.JOHN'S WORT OIL
Vaj i Lules së Basamit
detaje
ST.JOHN'S WORT OIL
Vaj i Lules së Basamit
detaje
ST.JOHN'S WORT OIL
Vaj i Lules së Basamit
detaje
SWEET ALMOND OIL
Vaj i Bajames së Embël
detaje
SWEET ALMOND OIL
Vaj i Bajames së Embël
detaje
SWEET ALMOND OIL
Vaj i Bajames së Embël
detaje
WALNUT OIL
Vaj i Arrës
detaje
WHEAT OIL
Vaj i Embrionit te Grurit
detaje
WHITE FISH OIL
Vaj Peshku
detaje
YLANG YLANG OIL
Vaj Ylang Ylang
detaje
BEARD MUSTACHE OIL
Vaj për Mustaqe dhe Mjekër
detaje
EYELASHES & BROWS OIL
Vaj për Qerpikë dhe Vetulla
detaje
ROSE SKIN MASK
Mask për fytyrën me trëndafil
detaje
Activated Charcoal Teeth White
Karkaolë për zabardhimin e dhëmbëve
detaje
CALANDULA CREAM
Krem me lule Kumaku
detaje
ROSE WATER
Ujë Trëndafili
detaje
HORSE CHESNUT CREAM
Krem me Gështenjë të Egër
detaje
HORSE CHESNUT CREAM
Krem me Gështenjë të Egër (275 ml)
detaje
ANTI CELULITE OIL
Vaji Anti Celulit
detaje
AFTER EPITAION OIL
Vaji për pas Depilimit
detaje
SINUSIT OIL
Vaj për Sinozit, dhimbje koke, migrenë, stres dhe rufë
detaje
ARGAN OIL
Vaj Argani
detaje
EVENING PRIMOSE  OIL
Vaj i Agulices
detaje
PEPPERMINT OIL
Vaj i Mëndrës
detaje
ROSE OIL
Vaj i Trëndafilit
detaje
POPPY OIL
Vaj i farave të Lulëkuqes
detaje
BALASAM OIL
Vaj i Balsamit
detaje
CALANDULA CREAM RED
Krem me lule Kumaku e kuqja
detaje
HORSE CHESNUT GEL ESTOMIN
Xhel me Gështenjë të Egër (275 ml)
detaje
COLLAGEN CREAM
Krem me Kolagjen
detaje
ALOE VERA OIL
Vaj Aloe Vera
detaje
ROSEMARY OIL
Vaj Rozmarine
detaje
CINNAMON OIL
Vaj Kanelle
detaje
GRAPE SEED OIL
Vaj i Farave të Rrushit
detaje
JOJOBA OIL
Vaj Xhoxhoba
detaje
ANISE OIL
Vaj Janesuni
detaje
TEA TREE OIL
Vaj i Pemës së Cajit
detaje
Turmeric Liquid
Likuid Shafrani Indian
detaje
GINGER LIQUID
Likuid Xhinxheri
detaje
AGROMAX  LIQUID
Likuid me Carob
detaje
VITEX  LIQUID EXTRACT
Likuid i pemës Vitex Negundo
detaje
VITASOL
Vaj Peshku
detaje
M STOP FOOT CARE SPRAY
Spray për Këmbët
detaje
SNAIL CREAM
Krem me Ekstrakt Kërmilli
detaje
APRICOT CREAM
Krem me vajin e farave të Kajsisë
detaje
WHEAT CREAM
Krem me Embrion Gruri
detaje
ST JOHN'S WORT CREAM
Krem me Lule Basami
detaje
VIOLET OIL
Vaj Manushaqe
detaje
MILK THISTLE LIQUID EXTRACT
Likuid Ekstrakti i gjëmbit të gomarit
detaje
CHAMOMILE  LIQUID EXTRACT
Likuid Kamomili
detaje
BLUEBERRY  LIQUID EXTRACT
Likuid Boronice
detaje
GRAPE SEED LIQUID EXTRACT
Likuid nga farat e Rrushit
detaje
CALANDULA CREAM
Krem me lule Kumaku
detaje