Produktet e markes Agarta

NATURAL MISWAK TOOTHPASTE
Pastë dhëmbësh bimore me miswak
detaje
NATURAL ALOE VERA CREAM
Krem me Aloe Vera
detaje
NATURAL ARGAN CREAM
Krem me Argan
detaje
NATURAL ROSE CREAM
Krem me Trëndafil
detaje
NATURAL EYE AREA CREAM
Krem për zonën rreth syve
detaje
NATURAL HAND CREAM
Krem për përkujdesin e duarve
detaje
NATURAL SHAMPO COLOR PROTECTIVE HAIR
Shampo për ruajtjen e ngjyrës së flokëve
detaje
NATURAL AFTER PARTURTION SOAP
Sapun për eleminimin e strijave
detaje
NATURAL PEELING SOAP
Sapun me efekt tërheqës
detaje
NATURAL BLEMISH SOAP
Sapun për eleminimin e shenjave
detaje
NATURAL BABY SOAP
Sapun për fëmijë
detaje
NATURAL BEAUTY SOAP
Sapun për të gjitha llojet e lëkurës
detaje
NATURAL REISHI SOAP
Sapun për eleminimin e rrudhave
detaje
NATURAL OIL SKIN SOAP
Sapun për lëkurë të yndyrshme
detaje
NATURAL DRY & SENSITIVE SKIN SOAP
Sapun për lëkurë të thatë dhe sensitive
detaje
NATURAL HAIR LOSS SOAP
Sapun për rënien e flokëve
detaje
ROSE EXTRACT SOAP
Sapun me ekstrakt Trëndafili
detaje
JUNIPER EXTRACT SOAP
Sapun me katran dhe dëllënje
detaje
PALM EXTRACT SOAP
Sapun Palmë
detaje
JASEMINE EXTRACT SOAP
Sapun me Ekstrakt Jasemini
detaje
SEAWEEDS EXTRACT SOAP
Sapun me ekstrakt alga Deti
detaje
LAVENDER OIL SOAP
Sapun me Ekstrakt Levande
detaje
TEA TREE OIL SOAP
Sapun me Vajin e Pemës së Cajit
detaje
SULPHUR SOAP
Sapun me Squfur
detaje
OLIVE OIL SOAP
Sapun me Val Ulliri
detaje
GOAT MILK SOAP
Sapun me Qumësht Dhie
detaje
AQUARIUM SOAP
Sapun për lëkurë të yndyrshme
detaje
ARGAN EXTRACT SOAP
Sapun me Argan
detaje
SHEA BUTTER SOAP
Sapun me Gjalpe Shea
detaje
ALOE VERA SOAP
Sapun me Aloe Vera
detaje
BITTIM SOAP
Sapun me Bittim
detaje
MARIGOLD SOAP
Sapun me Kalendule (Lule Kumaku)
detaje
LAUREL EXTRACT SOAP
Sapun me vaj Dafine
detaje
TURKISH SOAP
Sapun turk
detaje
NATURAL SHAMPO STRONG & SHINY HAIR
Shampo natyrale për flokë të fortë dhe me shkëlqim
detaje
NATURAL LEVANDER CREAM
Krem me Levande
detaje
ACTIVATED CARBON TOOTHPASTE
Pastë dhëmbësh me Karbon
detaje
PROPOLIS TOOTHPASTE
Pastë dhëmbësh me Propolis
detaje
REISHI CREAM
Krem me Kërpurdhë aziatike
detaje
LAVENDER PURE NATYRAL SHAMPO for DAMAGED & BROKEN HAIR
Shampo me Lavandë për flokë të dëmtuar dhe të dobët
detaje
HORSE TAIL SHAMPO ANTI HAIR LOSS
Shampo me Bisht Kali kundër rënies së flokëve
detaje
REISHI SHAMPO FOR ALL HAIR
Shampo me Kërpurdhë aziatike për të gjithë llojet e flokëve
detaje
GARLIC SHAMPO HAIR LOSS
Shampo me hudhër kundër rënies së flokut
detaje
NATURAL COLORED & REVITALIZING SHAMPO
Shampo Natyrale për rigjallërimin dhe mbrojtjen e ngjyrës së flokëve
detaje
ANTI HAIR LOSS & SCALP SHAMPO
Shampo kundër rënies së flokut dhe skalpit
detaje
OIL HAIR SHAMPO 
Shampo për flokë të yndyrshëm
detaje
Purifying cleansing gel
Xhel për pastrimin e fytyrës
detaje
Cleansing Foam
Shkum për pastrimin e fytyrës
detaje
Anti Age Cleansig Milk
Qumësht për pastrimin e fytyrës kundër plakjes
detaje
Natyral pore firming tonic
Tonik për zvoglimin e poreve
detaje
Skin Whithening Cleansing Milk
Qumësht për pastrimin e lëkurës
detaje
NATURAL SUNSCREEN 50 SPF
Krem Mbrojtës për Fytyrën SPF 50
detaje
NATURAL HAND CLEANING GEL
Dezinfektues xhel 100 ml
detaje
NATURAL HAND CLEANING GEL
Dezinfektues xhel 400 ml
detaje
NATURAL HAND CLEANING GEL
Dezinfektues xhel 1000 ml
detaje
NATURAL HAND CLEANING GEL
Dezinfektues xhel 5000 ml
detaje
NATURAL HAND CLEANING SPRAY
Dezinfektues spray 400 ml
detaje
NATURAL HAND CLEANING SPRAY
Dezinfektues spray 1000 ml
detaje
NATURAL HAND CLEANING SPRAY
Dezinfektues spray 100 ml
detaje