Produktet e markes Phytoflora

Sapun me Argan
ARGAN EXTRACT SOAP
detaje
Sapun me Perla
PEARL EXTRACT SOAP
detaje
Sapun me vaj Dafine
LAUREL EXTRACT SOAP
detaje
Sapun me ekstrakt Kërmilli
SNAIL SOAP
detaje
Sapun me Aloe Vera
ALOE VERA SOAP
detaje
Sapun me ekstarkt Hithre
NETTLE EXTRACT SOAP
detaje
Sapun me Squfur
SULPHUR SOAP
detaje
Sapun me ekstrakt Trëndafili
ROSE EXTRACT SOAP
detaje
Sapun me Qumësht Dhie
GOAT MILK SOAP
detaje
Sapun me Ekstrakt Gruri
WHEAT EXTRACT SOAP
detaje
Sapun me Qumësht Gomarice
DOKNEY MILK  SOAP
detaje
Sapun me ekstrakt alga Deti
SEAWEEDS EXTRACT SOAP
detaje
Sapun me Val Ulliri
OLIVE OIL SOAP
detaje
Sapun me katran dhe dëllënje
JUNIPER EXTRACT SOAP
detaje
Sapun me ekstrakt orizi
RISE EXTRACT SOAP
detaje
Sapun me arome Frutash
MIXED FRUIT SOAP
detaje
Sapun me ekstrakt Lajthije
HAZELNUT EXTRACT SOAP
detaje
Sapun me ekstrakt Jojobe
JOJOBA EXTRACT SOAP
detaje
Sapun me vaj Dafine
LAUREL EXTRACT SOAP
detaje
Sapun me Shafran Indian
TURMERIC EXTRACT SOAP
detaje
Sapun me Amber
AMBER EXTRACT SOAP
detaje
Sapun me Kajsi
APRICOT EXTRACT SOAP
detaje
Sapun me Shege
POMEGRANATE EXTRACT SOAP
detaje
Sapun me Mango
MANGO EXTRACT SOAP
detaje
Sapun me ekstrakt orizi
RISE EXTRACT SOAP
detaje
Sapun me katran dhe dëllënje
JUNIPER EXTRACT SOAP
detaje
Sapun me Ananas
ANANAS EXTRACT SOAP
detaje
Sapun me Qumësht Gomarice
DOKNEY MILK  SOAP
detaje
Sapun me kripë deti
SEA SALT SOAP
detaje
Sapun me Ekstrakt Gruri
WHEAT EXTRACT SOAP
detaje
Sapun me Perla
PEARL EXTRACT SOAP
detaje
Sapun me Misk
MUSK SOAP
detaje
Sapun me Ekstrakt Jasemini
JASEMINE EXTRACT SOAP
detaje
Sapun me ekstrakt Molle
APPLE EXTRACT SOAP
detaje
Sapun me Val Ulliri
OLIVE OIL SOAP
detaje
Sapun me Ekstrakt Portokalli
ORANGE EXTRACT SOAP
detaje
Sapun me Ekstrakt Propolis
PROPOLIS EXTRACT SOAP
detaje
Sapun me kamomil
Chamomile Soap
detaje
Sapun me Ekstrakt Lavandre
LAVENDER OIL SOAP
detaje
Sapun me vaj Limoni
LEMON OIL SOAP
detaje
Sapun me ekstrakt Pjepri
MELON EXTRACT SOAP
detaje
Sapun me Qumësht Dhie
GOAT MILK SOAP
detaje
Sapun me Ekstrakt Glicerine
GLYCERINE EXTRACT SOAP
detaje
Sapun me Ekstrakt Kafeje
COFFE EXTRACT SOAP
detaje
Sapun me qumësht Deveje
CAMEL MILK SOAP
detaje
AFRICAN BLACK SOAP
Sapun i zi AFRIKAN
detaje
Sapun me Argan
ARGAN EXTRACT SOAP
detaje
Sapun me Mjalt
HONEY SOAP
detaje
Sapun me ekstrakt Bajameje
ALMOND EXTRACT SOAP
detaje
Sapun me ekstrakt Kokosi
COCONUT EXTRACT SOAP
detaje
Sapun me ekstrakt Papaje
PAPAYA EXTRACT SOAP
detaje
Sapun me ekstrakt Pishe
PINNE TURMPENTINE EXTRACT SOAP
detaje
Sapun me Ud Arab
OUDH ARABIC SOAP
detaje
Sapun me Ekstrakt Kafeje
CACAO EXTRACT SOAP
detaje
Sapun me Ekstrakt Luleshtrydhje
STRAWBERY EXTRACT SOAP
detaje
Sapun me Ekstrakt Rrushi
GRAPE SEED EXTRACT SOAP
detaje
Sapun me fare të Zezë
BLACK SEED EXTRACT SOAP
detaje
Sapun me Argjilë
CLAY SOAP
detaje
Sapun me ekstrakt Kërmilli
SNAIL SOAP
detaje
Sapun me ekstrakt alga Deti
SEAWEEDS EXTRACT SOAP
detaje
Sapun me Squfur
SULPHUR SOAP
detaje
Sapun me ekstrakt Trëndafili
ROSE EXTRACT SOAP
detaje
Sapun me Ekstrakt Lavandre
LAVENDER OIL SOAP
detaje
Krem hidratues për duart dhe fytyrën me vajin e arganit
Argan oily moisturizing hand and face cream 
detaje
Krem me qumësht dhie
Goat milk moisturizing skin care cream
detaje
Krem hidratues për duart dhe trupin me qumësht gomarice
Donkey milk moisturizing hand and body cream
detaje
Krem me squfur për kujdesin e lëkurës
Sulphur skin care cream
detaje
Krem hidratues për duar dhe fytyrë me ekstrakt kërmilli
Snail extract moisturizing hand and face cream
detaje
Krem me ekstrakt kungulli të hidhur dhe vaj centaury
Bitter Gourd Extract and Centaury Oily Cream
detaje
Krem hidratues për duart dhe trupin me lavender
Lavender moisturizing hand and body cream
detaje
Krem hidratues për duar dhe trup me vaj ulliri
Olive Oil Moisturizing Hand and body Cream
detaje
Vitamin E oil
Vaj i vitaminës E (50ml)
detaje
Shampo me Aloe Vera dhe Keratin
Shampo bimore pa kripë me Aloe Vera dhe Keratin për flokë të thatë dhe zbokth
detaje
Shampo bimore Faren e zeze
Shampo bimore Faren e zeze, special për flokë të lëshuar dhe zbokth .
detaje
Shampo me Qumësht Gomarice dhe vaj Kokosi
Shampo bimore kundër zbokthit me Qumësht Gomarice dhe vaj Kokosi
detaje
Shampo me ekstrakt Hithrash
Shampo bimore me ekstrakt Hithrash, speciale për flokë të yndyrshëm dhe zbokth
detaje
Shampo me Vaj Ulliri
Shampo bimore me Vaj Ulliri për të gjitha llojet e flokëve
detaje
Shampo me Vaj Dëllinje dhe Sulfur
Shampo bimore me Vaj Dëllinje dhe Sulfur për lëkurën e ndjeshme të kokës dhe flokët me zbokth
detaje
Shampo me Ekstrakt Hudhre
Shampo bimore pa kripë me Ekstrakt Hudhre, speciale për flokë të yndyrshëm, të lëshuar dhe zbokth
detaje
Shampo me Vaj Argani
Shampo bimore pa kripë me Vaj Argani special për flokë të zbehtë pa vëllim dhe floket e lyer.
detaje