Produktet e markes Pielor

Shampoo Olive Therapy
Shampo me Ekstraktin e Vajit të Ullirit
detaje
Hair Conditioner Olive Therapy
Balsam për Flokët me Ekstraktin e Vajit të Ullirit
detaje
Shower Gel Olive Therapy
Shampo Trupi me Ekstraktin e Vajit të Ullirit
detaje
Liquid Hand Wash Olive Therapy
Sapuni I Lëngshëm për Duar me Ekstraktin e Vajit të Ullirit
detaje
Body Lotion Olive Therapy
Locion Trupi me Ekstraktin e Vajit të Ullirit
detaje
Body Splash Olive Therapy
Aromatizusi I Trupit me Ekstraktin e Vajit të Ullirit
detaje
Hand & Nail Cream Olive Therapy
Krem për Duar dhe për Thonjtë me Ekstraktin e Vajit të Ullirit
detaje
Shampoo Caffeine Therapy
Shampo me Ekstraktin e Kafesë
detaje
Hair Conditioner Caffeine Therapy
Balsam Flokësh me Ekstraktin e Kafesë
detaje
Shower Gel Caffeine Therapy
Shampo Trupi me Ekstraktin e Kafesë
detaje
Liquid Hand Wash Caffeine Therapy
Sapuni I Lëngshëm për Duar me Ekstraktin e Kafesë
detaje
Body Lotion Caffeine Therapy
Locion Trupi me Ekstraktin e Kafesë
detaje
Body Splash Caffeine Therapy
Aromatizusi I Trupit me Ekstraktin e Kafesë
detaje
Hand & Nail Cream Caffeine Therapy
Krem për Duar dhe për Thonjtë me Ekstraktin e Kafesë
detaje
Hair Shampoo Egyptian White Musk
Shampo me Myshkun e Bardhë Egjiptian
detaje
Shower Gel Egyptian White Musk
Shampo Trupi me Myshkun e Bardhë Egjiptian
detaje
Liquid Hand Wash Egyptian White Musk
Sapuni I Lëngshëm për Duar me Myshkun e Bardhë Egjiptian
detaje
Body Milk Egyptian White Musk
Qumësht Trupi me Myshkun e Bardhë Egjiptian
detaje
Body Splash Egyptian White Musk
Aromatizusi I Trupit me Myshkun e Bardhë Egjiptian
detaje
Body Scrub Egyptian White Musk
Scrub Trupi me Myshkun e Bardhë Egjiptian
detaje
Hair Mask Egyptian White Musk
Maskë Flokësh me Myshkun e Bardhë Egjiptian
detaje
Hand Cream Egyptian White Musk
Krem për Duar me Myshkun e Bardhë Egjiptian
detaje
Hair Shampoo Damask Rose
Shampo Flokësh me Trëndafil Damasku
detaje
Shower Gel Damask Rose
Shampo Trupi me Trëndafil Damasku
detaje
Liquid Hand Wash Damask Rose
Sapuni I Lëngshëm për Duar me Trëndafil Damasku
detaje
Body Milk Damask Rose
Qumësht Trupi me Trëndafil Damasku
detaje
Body Splash Damask Rose
Aromatizusi I Trupit me Trëndafil Damasku
detaje
Body Scrub Damask Rose
Scrub Trupi me Trëndafil Damasku
detaje
Hair Mask Damask Rose
Maskë Flokësh me Trëndafil Damasku
detaje
Hand Cream Damask Rose
Krem për Duar me Trëndafil Damasku
detaje
Hair Shampoo Tunisian Amber
Shampo Flokësh me Amber Tunizian
detaje
Shower Gel Tunisian Amber
Shampo Trupi me Amber Tunizian
detaje
Liquid Hand Wash Tunisian Amber
Sapuni I Lëngshëm për Duar me Amber Tunizian
detaje
Body Milk Tunisian Amber
Qumësht Trupi me Amber Tunizian
detaje
Body Splash Tunisian Amber
Aromatizusi I Trupit me Amber Tunizian
detaje
Body Scrub Tunisian Amber
Scrub Trupi me Amber Tunizian
detaje
Hair Mask Tunisian Amber
Maskë Flokësh me Amber Tunizian
detaje
Hand Cream Tunisian Amber
Krem për Duar me Amber Tunizian
detaje
Hair Shampoo Arabian Oud
Shampo Flokësh me Oud Arab
detaje
Shower Gel Arabian Oud
Shampo Trupi me Oud Arab
detaje
Liquid Hand Wash
Sapuni I Lëngshëm për Duar me Oud Arab
detaje
Hair Mask Arabian Oud
Maskë Flokësh me Oud Arab
detaje
Hand Cream Arabian Oud
Krem për Duar me Oud Arab
detaje
Body Scrub Arabian Oud
Scrub Trupi me Arabian Oud
detaje
Body Milk Arabian Oud
Qumësht Trupi me Arabian Oud
detaje
Body Splash Arabian Oud
Aromatizusi I Trupit me Arabian Oud
detaje
Pink Gift Set (3 x 30ml)
Kremra për Duart me Aroma Tropikale
detaje
Green Gift Set (3 x 30ml)
Kremra për Duart me Aroma Tropikale
detaje
Hand Cream Patchouli & Sandalwood
Krem për Duar me Patchuli dhe Dru Sandali
detaje
Hand Cream Patchouli & Amber
Krem për Duar me Patchuli dhe Amber
detaje
Hand Cream Patchouli & Vanilla & Lavender
Krem për Duar me Patchuli dhe Vanilje dhe Lavandër
detaje
Hand Cream Magnolia
Krem për Duar me Mangolia
detaje
Hand Cream Lilium
Krem për Duar me Lilium
detaje
Secret Garden Gift Set (3 x 30ml)
Kremra për Duart Kopështi Sekret
detaje
Hair Gel with Brilliantine
Xhel Flokësh me ProVitaminë B5
detaje
Hair Gel Wet Look
Xhel për flokët me Efektin e Lagësht
detaje
Hair Gel Wet & Hard
Xhel për flokët me ProVitaminë B5
detaje
Hair Gel Hard Look
Xhel Flokësh me ProVitaminë B5
detaje
Hair Gel Extra Hard
Xhel Flokësh me ProVitaminë B5
detaje
Intimate Wash
Pastrues Intim
detaje
Intimate Gel
Xhel Intim
detaje
Hand Cream Mango & Strawberry
Krem për Duart me Mango dhe Luleshtrydhe
detaje
Hand Cream Coconut & Lime
Krem për Duar me Kokos & Lime
detaje
Hand Cream Peach & Citrus
Krem për Duar me Pjeshkë dhe Qitro
detaje
Silver Peel-Off Mask Brightening
Maskë me Tërheqje me Efekt Zbardhues
detaje
Black Peel-Off Mask Purifying
Maska me Tërheqje për Pastrim
detaje
Gold Peel-Off Mask Firming
Maska me Tërheqje për Elasticitet
detaje
Baby Hair Shampoo
Shampo për Foshnjat
detaje
Baby Hair Conditioner
Balsam Flokësh për Foshnja
detaje
Baby Wash
Shampo Trupi për Foshnja
detaje
Baby Lotion
Krem Trupi për Foshnja
detaje
Baby Cotton Buds
Pastrues Veshi prej Pambuku për Bebe (60 copë)
detaje
Baby Cologne
Kolonja për Foshnja
detaje
Baby Oil
Vaj për Foshnja
detaje
Baby Moisturizing Cream
Kremi Hidratues për Foshnja
detaje
Baby Protection Cream
Kremi Mbrojtës për Foshnja
detaje
Baby Powder Soft & Silk
Pudër për Foshnja
detaje
Wet Towel with Vitamin E & Glycerin
Letra të Lagura( 72 letra)
detaje
Olive Therapy Set
Set Terapia e Vajit të Ullirit
detaje
Caffeine Therapy
Set Terapia e Kafesë
detaje
Argan Therapy Set
Set Terapia Arganit Damask Rose
detaje
Argan Therapy Set
Set Terapia Arganit Egyptian White Musk
detaje
Argan Therapy Set
Set Terapia Arganit Arabian Oud
detaje
Argan Therapy Set
Set Terapia Arganit Tunisian Amber
detaje
Skin Care Series
Set Pastrimi me Vaj Amaranthi
detaje
Pielor Baby Love
Set për Kujdesi për Foshnjat
detaje
Men Care
Set për Përkujdesjen për Meshkuj
detaje
3 in 1 Cleanser + Scrub + Mask
Pastrues + Scrub+Maskë
detaje
Micellar Cleansing Water
Ujë Pastrimi Micellar
detaje
Mild Cleansing Milk
Qumësht I Butë Pastrues
detaje
Purifying Cleansing Gel
Xhel Pastrues në Thellësi
detaje
Purifying Facial Tonic
Tonik Pastrues Fytyre
detaje
Two Phase Eye Make Up Remover
Pastrues Tualeti me Dy Faza
detaje
Moisturizing Day Cream SPF 10
Krem Hidratan gjatë Ditës
detaje
Nourishing Night Cream
Krem Ushqyes gjatë Natës
detaje
Facial Cleansing Milk Lemon
Qumësht I Butë Pastrues me Limon
detaje
Facial Cleansing Milk Cucumber
Qumësht I Butë Pastrues me Kastravec
detaje
Liquid Hand Wash Gardenia
Sapuni I Lëngshëm për Duar me Gardenia
detaje
Shower Gel Gardenia
Shampo Trupi me Gardenia
detaje
Body Lotion Gardenia
Locion Trupi me Gardenia
detaje
Body Splash Gardenia
Aromatizues Trupi me Gardenia
detaje
Body Scrub Gardenia
Scrub Trupi me Gardenia
detaje
Body Butter Gardenia
Gjalpi i Trupit me Gardenia
detaje
Liquid Hand Wash Lavender
Sapuni I Lëngshëm për Duar me Livando
detaje
Shower Gel Lavander
Shampo Trupi me Livando
detaje
Body Splash Lavander
Aromatizues Trupi me Livando
detaje
Body Scrub Lavander
Scrub Trupi me Livando
detaje
Body Butter Lavander
Gjalpi i Trupit me Livando
detaje
Liquid Hand Wash Vanilla
Sapuni I Lëngshëm për Duar me Vanilje
detaje
Shower Gel Vanilla
Shampo Trupi me Vanilje
detaje
Body Lotion Vanilla
Locion Trupi me Vanilje
detaje
Body Splash Vanilla
Aromatizues Trupi me Vanilje
detaje
Body Scrub Vanilla
Scrub Trupi me Vanilje
detaje
Body Butter Vanilla
Gjalpi i Trupit me Vanilje
detaje
Liquid Hand Wash Fleur d'Orange
Sapuni I Lëngshëm për Duar me Lule Portokalli
detaje
Shower Gel Fleur d'Orange
Shampo Trupi me Lule Portokalli
detaje
Body Lotion Fleur d'Orange
Locion Trupi me Lule Portokalli
detaje
Body Splash Fleur d'Orange
Aromatizues Trupi me Lule Portokalli
detaje
Body Scrub Fleur d'Orange
Scrub Trupi me Lule Portokalli
detaje
Body Butter Fleur d'Orange
Gjalpi i Trupit me Lule Portokalli
detaje
Shampoo Arginine
Shampo Flokësh me Argininë
detaje
Hair Conditioner Arginine
Balsam Flokësh me Arginin
detaje
Hair Care Mask Arganine
Maskë Flokësh me Arganinë
detaje
Shampoo Shea Butter
Shampo me Gjalp Shea
detaje
Hair Conditioner Shea Butter
Balsam Flokësh me Gjalp Shea
detaje
Hair Mask Shea Butter
Maskë Flokësh me Gjalp Shea
detaje
Shampoo Rice Protein
Shampo me Proteinën e Orizit
detaje
Hair Conditioner Rice Protein
Balsam Flokësh me Proteinën e Orizit
detaje
Hair Care Mask Rice Protein
Maskë Flokësh me Proteinën e Orizit
detaje
Shampoo Macadamia Oil
Shampo Flokësh me Vaj Makadamie
detaje
Hair Conditioner Macadamia Oil
Balsam Flokësh me Vaj Makadamie
detaje
Hair Mask Macadamia Oil
Maskë Flokësh me Vaj Makadamia
detaje
Shampoo Argan Oil
Shampo Flokësh me Vaj Argani
detaje
Hair Conditioner Argan Oil
Balsam Flokësh me Vaj Argani
detaje
Hair Mask Argan Oil
Maskë Flokësh me Argan
detaje
Lip Balm Macaron Apple
Zbutësh Buzësh me Mollë
detaje
Lip Balm Macaron Cotton Candy
Zbutësh Buzësh me Karamel
detaje
Lip Balm Macaron Mix Berries
Zbutësh Buzësh me Fruta Pylli
detaje
Lip Balm Macaron Peach
Zbutësh Buzësh me Pjeshkë
detaje
Lip Balm Macaron Strawberry
Zbutësh Buzësh me Luleshtyrdhe
detaje
Lip Balm Macaron Vanilla
Zbutësh Buzësh me Vaniljen
detaje
Wrinkle Defence
Sheet Mask Anti - Rudhë
detaje
Collagen Boosting
Sheet Mask Kolagjen
detaje
Lifting Care
Sheet Mask Tendosje të Lëkurës
detaje
Moisturizing
Sheet Mask Hidratante
detaje
Deep Clean
Sheet Mask Pastrim Intensiv
detaje
Soothing
Sheet Mask Relaksuese
detaje
Brightening
Sheet Mask Zbardhuese
detaje
Sebum Control
Sheet Mask Kontrolli i Sebumit
detaje
Repairing
Sheet Mask Riparuese
detaje
Lightening
Sheet Mask për Shkëlqim të Lëkurës
detaje
Refreshing
Sheet Mask Freskuese
detaje
Firming
Sheet Mask për Tendosje të Lëkurës
detaje
Anti-Pollution
Sheet Mask Kundër Ndotjes
detaje
Purifying
Sheet Mask Purifikuese
detaje
Cooling
Sheet Mask E Freskët
detaje
Nourishing
Sheet Mask Ushqyese
detaje
Detoxing
Sheet Mask Detoks
detaje
Hydrating
Sheet Mask Hidratuese
detaje
Liquid Hand Wash Strawberry Milkshake
Sapuni I Lëngshëm për Duar me Luleshtrydhe
detaje
Liquid Hand Wash Mango Frappe
Sapuni I Lëngshëm për Duar me Mango
detaje
Liquid Hand Wash Grape Soda
Sapuni I Lëngshëm për Duar me Rrush
detaje
Liquid Hand Wash Mediterrean Olive
Sapuni I Lëngshëm për Duar me Ekstrakt Ulliri
detaje
Liquid Hand Wash TuttiFrutti Yoghurt
Sapuni I Lëngshëm për Duar me Fruta
detaje
Liquid Hand Wash Vanilla Dreams
Sapuni I Lëngshëm për Duar me Vanilje
detaje
Liquid Hand Wash Jasemine Serenity
Sapuni I Lëngshëm për Duar me Jasemin
detaje
Liquid Hand Wash Chamomile Breeze
Sapuni I Lëngshëm për Duar me Kamomil
detaje
Liquid Hand Wash Tiare Paradise
Sapuni I Lëngshëm për Duar me Lule
detaje
Balsam Horse Chestnut
Krem Relaksues me Gështenjë
detaje
Balsam Paprika & Chilli
Krem Relaksues me Paprika dhe Spec Djegës
detaje
Liquid Hand Wash Satsuma Coctail
Sapuni I Lëngshëm për Duar me Kokteil
detaje
Men Roll-On Deodorant Marine
Deodorant Roll-On për Meshkuj
detaje
After Shave Balm Marine
Zbutës pas Rroje për Meshkuj
detaje
After Shave Cologne Marine
Kolonjë pas Rroje
detaje
Body Mist Marine
Aromatizues Trupi për Meshkuj
detaje
Hair Shampoo Marine
Shampo Flokësh për Meshkuj
detaje
Shower Gel Marine
Shampo Trupi për Meshkuj
detaje
Hair Shampoo Fresh
Shampo Flokësh për Meshkuj
detaje
Shower Gel Fresh
Shampo Trupi për Meshkuj
detaje
After Shave Balm Fresh
Zbutës pas Rroje për Meshkuj
detaje
After Shave Cologne Fresh
Kolonjë pas Rroje për Meshkuj
detaje
Body Mist Fresh
Aromatizues Trupi për Meshkuj
detaje
Men Roll-On Deodorant Fresh
Deodorant Roll-On për Meshkuj
detaje
Shower Gel Touch
Shampo Trupi për Meshkuj
detaje
Hair Shampoo Touch
Shampo Flokësh për Meshkuj
detaje
After Shave Balm Touch
Zbutës pas Rroje për Meshkuj
detaje
After Shave Cologne Touch
Kolonjë pas Rroje për Meshkuj
detaje
Body Mist Touch
Aromatizues Trupi për Meshkuj
detaje
Men Roll-On Deodorant Touch
Deodorant Roll-On për Meshkuj
detaje