Produktet e markes Bio Vita

Fit Slimming Capsule
Kapsula Dobësimi (60 Kapsula)
detaje
Omega 3 Junior
Vaj Peshku Junior
detaje
Omega 3 DHA + EPA Fish Oil
Vaj Peshku
detaje
Black Mulberry Syrup
Lëng Manaferre (30ml) – (80ml)
detaje
Aronia Juice
Lëng Aronia
detaje
Organic Coconut Oil
Vaji Kokosit (50ml dhe 250ml)
detaje
Cinnamon Oil
Vaj Kanelle
detaje
Apricot Cernel Oil
Vaj nga Bërthama e Kajsisë
detaje
Pumpkin Seed Oil
Vaj I Farave të Kungullit
detaje
Pomegranate Hollow Oil
Vaj I Farave të Shegës
detaje
Black Cumin Seed Oil
Vaj I Farave të Zeza
detaje
Grape Oil
Vaj I Farave të Rrushit
detaje
Juniperus Nectar
Nektar I Dëllenjës
detaje
Brusnica Extract
Ekstrakt nga Boronica e Kuqe
detaje
Hurme Nectar
Nektar I Hurmës
detaje
Massage Oil Organic
Vaj Organik Masazhi
detaje
Massage Oil Organic
Vaj Organik Masazhi me Shije Frutash
detaje
Massage Oil Organic
Vaj Organik Masazhi me Shije Portokalli
detaje
Massage Oil Organic
Vaj Organik Masazhi me Shije Luleshtrydhe
detaje
Massage Oil Organic
Vaj Organik Masazhi me Shije Molle
detaje
Massage Oil Organic
Vaj Organik Masazhi me Shije Pjepri
detaje
Nettle Oil Biovita
Vaj Hithre
detaje
Castor Oil Biovita
Vaj Kastori (Ricini)
detaje
Sesame Oil Biovita
Vaj Susami
detaje
Argan Oil Biovita
Vaj Argani
detaje
Avocado Oil Biovita
Vaj Avokado
detaje
Flax Seed Biovita
Vaj i Farave të Lirit (Linit)
detaje