Produktet e markes Lamour

SHAMPO NGA FARA E ZEZË
Për flokë të mëndafshë dhe të shndritshëm
detaje
SHAMPO NGA BIME BISHT KALI
Kundër zbokthit
detaje
SHAMPO ME EKSTRAKT HUDHRE
Ushqen dhe rrit flokun
detaje
SHAMPO ME EKSTRAKT KERMILLI
Për flokë të thatë, të dëmtuar dhe të dobët
detaje
SHAMPO KUNDËR RËNIES SË FLOKËVE
KREM NGA FARA E ZEZË
Për lëkurë të shndritshme dhe kundra diellit
detaje
KREM ME EKSTRAKT GJARPRI
Kundër rrudhave dhe akneve
detaje
KREM ME EKSTRAKT KËRMILLI
Rigjenerues Lëkure
detaje
Q 10 Krem Nate me vitaminë E
Kundër rrudhave
detaje
Q 10 Krem Dite me vitaminë E
Kundër rrudhave
detaje