Liquid Hand Wash Damask Rose

400 ml

Sapuni I Lëngshëm për Duar me Trëndafil Damasku

Sapuni I lëngshëm për duart pastron butësisht duart  me formulën e saj të veçantë, I mban duart të hidratuara gjatë gjithë kohës  dhe me një aromë  të këndshme dhe freskuese. I përshtatshëm për të gjitha llojet e lëkurës me vlerën ideale të pH.

Udhëzime: Hidhni sasinë e dëshiruar të sapunit në duart tuaj, pastrohuni dhe shpëlajni duart me ujë të ngrohtë.

Kujdes:  

  1. Vetëm për përdorim të jashtëm.
  2. Shmangni kontaktin direkt me sytë.
  3. Ruajeni në temperaturë dhome.
  4. Mbajeni larg fëmijëve.

Per femra

Per trupin