Hand Cream Damask Rose

30 ml

Krem për Duar me Trëndafil Damasku

Trajtimi I duarve me kremin e pasur me vaj argani dhe 5% gjalp shea, hidraton dhe mban të butë lëkurën e thatë.Përthithet shpejt dhe e bën dorën të butë dhe të lëmuar. Ju do të ndjeni freskinë dhe pastërtinë me kremin tuaj të pasur me aromën e trëndafilit të Damaskut gjatë gjithë kohës.

Udhëzime: Ideale për përdorim të përditshëm. Aplikoni sasinë e dëshiruar të kremit të dorës dhe përhapeni butësisht.

Kujdes:  

  1. Vetëm për përdorim të jashtëm.
  2. Shmangni kontaktin direkt me sytë.
  3. Ruajeni në temperaturë dhome.
  4. Mbajeni larg fëmijëve.

Per femra dhe per meshkuj

Per trupin