Liquid Hand Wash Tunisian Amber

400 ml

Sapuni I Lëngshëm për Duar me Amber Tunizian

Sapuni I lëngshëm për duart pastron butësisht duart  me formulën e saj të veçantë, I mban duart të hidratuara gjatë gjithë kohës  dhe me një aromë  të këndshme dhe freskuese. I përshtatshëm për të gjitha llojet e lëkurës me vlerën ideale të pH.

Udhëzime: Hidhni sasinë e dëshiruar të sapunit në duart tuaj, pastrohuni dhe shpëlajni duart me ujë të ngrohtë.

Kujdes:  

  1. Vetëm për përdorim të jashtëm.
  2. Shmangni kontaktin direkt me sytë.
  3. Ruajeni në temperaturë dhome.
  4. Mbajeni larg fëmijëve.

Këshilla: - Të ruhet në ambjent të thatë larg lagështirës, dritës & nxehtësisë.

Produkti është i cilësisë së parë natyral, origjinal bio ORGANIK 100%

Për shërbime kontaktoni me NATYRAL VITA distributor i Kremit Hinjini Dharma në SHQIPERI,  KOSOVE, MAQEDONI, SERBI, MALI I ZI & BOSNJE

Cel: 0035568557752 ose 00355697679015 

E-mail: hamzai04@yahoo.com   Facebook + Instagram: Natyral Vita Europe  

Webiste: www.natyralvita.com

Per femra dhe per meshkuj