Shower Gel Arabian Oud

400 ml

Shampo Trupi me Oud Arab

Shampoja e trupit, e pasur me ekstrakte bimore, parandalon tharjen e lëkurës, e mban të hidratuar dhe I  jep butësi dhe vitalitet pas çdo dushi. I përshtatshëm për të gjitha llojet e lëkurës me vlerën ideale të pH.

Udhëzime: Hidhni sasinë e dëshiruar të xhelit të dushit në lëkurën tuaj ose në sfungjerin e banjës, pastrohuni dhe shpërlajni trupin me ujë të ngrohtë.

Kujdes:  

  1. Vetëm për përdorim të jashtëm.
  2. Shmangni kontaktin direkt me sytë.
  3. Ruajeni në temperaturë dhome.
  4. Mbajeni larg fëmijëve.

Per femra dhe per meshkuj

Per trupin