Pink Gift Set (3 x 30ml)

Kremra për Duart me Aroma Tropikale

Këto kremra ofrojnë kujdes intensiv për duart tuaja, me aromat tropikale  të cilat do e mbajnë lëkurën të freskët dhe me aromë të këndshme gjatë gjithë ditës.

Per femra