Hand Cream Lilium

30 ml

Krem për Duar me Lilium

Kremi për duart ndihmon për të mbrojtur dhe zbutur lëkurën tuaj nga efektet e jashtme, si dhe absorbohet shpejt nga lëkura. Vaj i mrekullueshëm i arnikës mbron lëkurën tuaj. Falë efektit hidratues të glicerinës, ky është kremi që iu duhet për kujdesin e duarve tuaj. Kremi vjen në aromën e freskët të liliumit.

Udhëzime: Ideale për përdorim të përditshëm. Aplikoni sasinë e dëshiruar të kremit të dorës dhe përhapeni butësisht.

Kujdes:  

  1. Vetëm për përdorim të jashtëm.
  2. Shmangni kontaktin direkt me sytë.
  3. Ruajeni në temperaturë dhome.
  4. Mbajeni larg fëmijëve.

Per femra

Per trupin