Baby Hair Conditioner

200 ml

Balsam Flokësh për Foshnja

Ky balsam ndihmon të zbutni  flokët e foshnjës me formulën e saj të lehtë, duke  I lënë flokët të shkëlqyeshëm dhe të butë. Gjithashtu i ushqen thellë flokët, mban skalpin e hidratuar duke ruajtur vlerën ideale të pH-së.

Përdorimi: Pas larjes së flokëve të foshnjës me Baby Shampoo Pielor për Bebe, shtoni balsamin dhe shpërlajeni me kujdes.

Kujdes:

  1. Vetëm për përdorim të jashtëm.
  2. Shmangni kontaktin direkt me sytë.
  3. Ruajeni në temperaturë dhome.
  4. Mbajeni larg fëmijëve.

Per floke