Baby Cotton Buds

Pastrues Veshi prej Pambuku për Bebe (60 copë)

Pastrueset e pambukut për foshnjat janë të bëra nga 100% pambuk të pastër, ideale për higjienën e përditshme dhe kujdesin për fëmijën.

Kujdes: Mos e futni në kanalin e veshit.

Per trupin