Baby Protection Cream

100 ml

Kremi Mbrojtës për Foshnja

Kremi mbrojtës për foshnja është formuluar për të minimizuar rrezikun e reaksioneve alergjike në lëkurën e foshnjes. Ndihmon për të parandaluar, lehtësuar dhe rigjeneruar lëkurën nga acarim dhe skuqja me oksid zinku.

Përdorimi: Ndryshoni pelenë e ndotur menjëherë. Pastroni foshnjën tuaj dhe thajeni me një peshqir të butë . Aplikoni kremin sa herë që është e nevojshme me çdo ndryshim të pelenës, veçanërisht në kohën kur e vendosni foshnjën në gjumë ose në çdo kohë kur nuk I keni ndërruar pelenën për një kohë të gjatë.

Kujdes:

  1. Vetëm për përdorim të jashtëm.
  2. Shmangni kontaktin direkt me sytë.
  3. Mbajeni larg fëmijëve.
  4. Ruajeni në temperaturë dhome.

 

 

 


Per trupin