Men Care

Set për Përkujdesjen për Meshkuj

  • Shampo: Rigjeneron skalpi tuaj, falë formulës të pasur me mentol. Ushqen, mban të buta dhe i jep shkëlqim flokut tuaj.

 

  • Shower Gel ( Shampo Trupi): Parandalon lëkurën e thatë, falë përmbajtjes me ekstrakte natyrale bimore dhe vitaminë E. E mban lëkurën të butë dhe të hidratuar pas çdo dushi.Ai është i përshtatshëm për të gjitha llojet e lëkurës dhe ruan vlerat e pH.

 

  • Kolonjë pas Rroje: Kolonja pas rroje freskon lëkurën tuaj me aromë të qëndrueshme si të parfumeve.

 

  • Zbutës pas Rroje për Meshkuj: Zbutësi pas rroje hidraton dhe freskon lëkurën tuaj. Parandalon lëkurën e thatë, e mban të butë dhe përmabn një aromë të këndshme.

 

  • Body Mist ( Spërkatës Trupi): Aromatizuesi I trupit siguron freski të qëndrueshme, me aromën e saj të shkëlqyer. Ushqen dhe hidraton lëkurën me ekstrakte natyrore dhe Vitaminë E.

Per meshkuj

Per trupin