3 in 1 Cleanser + Scrub + Mask

100 ml

Pastrues + Scrub+Mask√ę

Maska, scrub-I dhe pastruesi I fytyrës pastron butësisht lëkurën dhe poret, duke hequr papastërtitë në fytyrë, falë formulës së tij me acid salicilik dhe argjilë të bardhë. Përmbajtja e tij me vajin e Amaranthit ndihmon në mbajtjen e butë dhe të lëmuar të lëkurës.

Pastruesi: Aplikojeni butësisht në fytyrë dhe qafë të lagur, duke shmangur kontaktin me sytë. Shpëlajeni me ujë të ngrohtë. E përshtatshme për përdorim ditor.

Scrub: Aplikojeni mbi fytyrë dhe masazhojeni butësisht lëkurën, duke u fokusuar në zonën e ballit, hundës dhe mjekrës. Shmangni kontaktin me sytë. Shpëlajeni me ujë të ngrohtë. E përshtatshme për përdorim ditor.

Maska: Përdoreni si maskë fytyre dy herë në javë, duke e aplikuar lehtësisht në fytyrë. Shmangni zonën e syve. Lëreni për 3-5 minuta dhe shpëlajeni me ujë të bollshëm.

Kujdes:

  1. Vetëm për përdorim të jashtëm.
  2. Në rast kontakti me sytë, shpëlajeni me ujë të bollshëm.
  3. Mbajeni larg fëmijëve.
  4. Mbajeni në temperaturë ambjenti.
  5. Në raste irritimi, ndërpriteni përdorimin.

Per femra