Micellar Cleansing Water

400 ml

Ujë Pastrimi Micellar

Ky ujë pastrimi largon menjëherë tualetin dhe papastërtitë nga fytyra, sytë dhe buzët me një hap të vetëm pa patur nevoj për shpëlarje. Falë formulës së pasur me vaj Amaranthi, ndihmon në butësinë dhe hidratimin e lëkurës.

Përdorimi: Aplikojeni produktin mbi një pastrues pambuku dhe fshihni me të fytyrën, sytë dhe buzët. Nuk ka nevojë për shpëlarje.

Kujdes:

  1. Vetëm për përdorim të jashtëm.
  2. Në rast kontakti me sytë, shpëlajeni me ujë të bollshëm.
  3. Mbajeni larg fëmijëve.
  4. Mbajeni në temperaturë ambjenti.
  5. Në raste irritimi, ndërpriteni përdorimin.

Per femra