Mild Cleansing Milk

260 ml

Qumësht I Butë Pastrues

Qumësht pastrues është një pastrues I butë dhe I lehtë me një struktur, që menjëherë zbut lëkurën dhe pastron atë, duke e lënë të butë dhe elastike.

Me formulën e tij të pasur me vaj Amaranthe, glicerinë dhe vitaminë E, ndihmon ta mbajnë lëkurën e hidratuar, duke ruajtur balancën e lagështisë dhe pa e tharë lëkurën.

Përdorimi: Aplikojeni direct mbi fytyrë dhe qafë duke përdorur pambukët e makeup-it. I përshtatshëm për të gjitha llojet e lëkurës.

Kujdes:

  1. Vetëm për përdorim të jashtëm.
  2. Shmangni kontaktin me sytë.
  3. Në rast kontakti me sytë, shpëlajeni me ujë të bollshëm.
  4. Mbajeni larg fëmijëve.
  5. Mbajeni në temperaturë ambjenti.
  6. Në raste irritimi, ndërpriteni përdorimin.

Per femra