Nourishing Night Cream

100 ml

Krem Ushqyes gjatë Natës

Kremi ushqyes I natës është një krem që hidraton lëkurën tuaj dhe e ushqen ndërkohë që ju flini. Formula e saj e pasur me vajin Amaranthit, glicerinës dhe vitaminë E ndihmon të balancojë lagështinë në fytyrë.

Përdorimi: Mbas pastrimit, aplikojeni në fytyrë, qafë dhe dekolte cdo natë. Masazhonjeni butësisht derisa kremi të absorbohet plotësisht.

Kujdes:

  1. Vetëm për përdorim të jashtëm.
  2. Në rast kontakti me sytë, shpëlajeni me ujë të bollshëm.
  3. Mbajeni larg fëmijëve.
  4. Mbajeni në temperaturë ambjenti.

Per fytyren