Body Lotion Vanilla

200 ml

Locion Trupi me Vanilje


E pasur me përbërës aktivë hidratues, glicerinë dhe vitaminë E, locioni për trupin me aromën e Vaniljes ushqen lëkurën dhe siguron që të mbetet gjithmon e hidratuar. Kujdesi dhe mbrojtja intensive vitalizon lëkurën tuaj.

Udhëzime: Aplikoni sasinë e dëshiruar në lëkurën tuaj dhe përhapeni butësisht.

Kujdes:  

  1. Vetëm për përdorim të jashtëm.
  2. Shmangni kontaktin direkt me sytë.
  3. Ruajeni në temperaturë dhome.
  4. Mbajeni larg fëmijëve.

 

Per femra