Shower Gel Fleur d'Orange

250 ml

Shampo Trupi me Lule Portokalli


Shampoja e trupit, falë formulës unike me glicerinë dhe vitaminë E, pastron butësisht lëkurën dhe e mban të hidratuar, duke e ruajtur pH në vlerën ideale. Aroma rivitalizuese e Lules së Portokallit iu bën të ndiheni të rekalsuar dhe të kënaqur.

Udhëzime: Hidhni sasinë e dëshiruar të xhelit të dushit në lëkurën tuaj ose në sfungjerin e banjës, pastrohuni dhe shpërlajni trupin me ujë të ngrohtë.

Kujdes:  

  1. Vetëm për përdorim të jashtëm.
  2. Shmangni kontaktin direkt me sytë.
  3. Ruajeni në temperaturë dhome.
  4. Mbajeni larg fëmijëve.

 

Per trupin