Hair Mask Shea Butter

150 ml

Maskë Flokësh me Gjalp Shea

Maskë për trajtim intensive të flokëve siguron hidratim dhe ushqim për të gjitha llojet e flokëve. Përmbajtja me gjalp shea dhe keratinë, sigurojnë mirëmbajtje nga rrënjët e flokëve deri në fund. Mban lagështinë e nevojshme, siguron butësi dhe I mban të lëmuara.

Përdorimi: Maska aplikohet në flokë të lagur. Lëreni për 3-4 minuta, pastaj shpëlajni tërësisht. Rekomandohet të përdoret 2 herë në javë.

Kujdes:

  1. Vetëm për përdorim të jashtëm.
  2. Shmangni kontaktin direkt me sytë.
  3. Ruajeni në temperaturë dhome.
  4. Mbajeni larg fëmijëve.