Lip Balm Macaron Apple

10 ml

Zbutësh Buzësh me Mollë


Falë formulës së saj të pasur me vitamië E dhe gjalpë shea, ky zbutës buzësh  hidraton dhe rigjeneron buzët tuaj, I trajton intensivisht të carat dhe djegiet e buzëve, Formula  saj zbutëse I lë buzët tuaja me shkëlqim dhe aromë të këndshme.

Përdorimi: Aplikojeni zbutësin në buzët tuaja sa herë që dëshironi.

Kujdes:

  1. Vetëm për përdorim të jashtëm.
  2. Shmangni kontaktin me sytë.
  3. Në rast kontakti me sytë, lajini me ujë të bollshëm.
  4. Mbajeni larg fëmijëve.
  5. Ruajeni në temperaturë dhome.