Liquid Hand Wash Grape Soda

25 ml

Sapuni I Lëngshëm për Duar me Rrush


Sapuni I lëngshëm për duart, falë formulës së pasur me vitaminë E dhe glicerinë, pastron butësisht duart, I mban duart të hidratuara gjatë gjithë kohës  dhe me një aromë  të këndshme dhe freskuese. I përshtatshëm për të gjitha llojet e lëkurës me vlerën ideale të pH.

Përdorimi: Hidhni sasinë e dëshiruar të sapunit në duar, shkumojeni dhe shpëlajni me shumë ujë.

Kujdes:

  1. Vetëm për përdorim të jashtëm.
  2. Në rast kontakti me sytë, shpëlajeni me ujë të bollshëm.
  3. Mbajeni larg fëmijëve.
  4.  Ruajeni në temperaturë dhome.

 

Per fytyren