After Shave Balm Touch

150 ml

Zbutës pas Rroje për Meshkuj

Zbutësi pas rroje hidraton dhe freskon lëkurën tuaj. Parandalon lëkurën e thatë, e mban të butë dhe përmabn një aromë të këndshme.

Kujdes:

  1. Vetëm për përdorim të jashtëm.
  2. Shmangni kontaktin direkt me sytë.
  3. Mos e përdorni në lëkurë të irrituar.
  4. Nëse keni skuqje ose acarim, ndërprisni përdorimin.
  5. Mbajeni larg fëmijëve.
  6. Ruajeni në temperaturë dhome.

Per meshkuj

Per fytyren