Body Mist Touch

200 ml

Aromatizues Trupi për Meshkuj

Aromatizuesi I trupit siguron freski të qëndrueshme, me aromën e saj të shkëlqyer. Ushqen dhe hidraton lëkurën me ekstrakte natyrore dhe Vitaminë E.

Udhëzime:  Spërkateni trupin tuaj nga një distancë e caktuar.

Kujdes:

  1. Vetëm për përdorim të jashtëm.
  2. Mos e përdorni afër ngrohjes dhe flakes.
  3. Shmangni kontaktin direkt me sytë.
  4. Mos e përdorni në lëkurë të irrituar.
  5. Nëse keni skuqje ose acarim, ndërprisni përdorimin.
  6. Mbajeni larg fëmijëve.
  7. Ruajeni në temperaturë dhome.

Per meshkuj