El-Baraka Black Seed Soap

Sapun me Farë të Zezë

Sapuni me farë të zezë pastron lëkurën dhe rivitalizon fytyrën nga përdorimi I rregullt I saj. Përmison fytyrën dhe flokët tuaj, duke I ushqyer dhe I mbajtur të shëndetshëm. Përdorimi I sapunit tek flokët, parandalon rënien e tyre.E mban lëkurën të butë dhe I jep shkëlqim.