360 ml
400 ml
450 ml
500 ml
720 ml
900 ml
950 ml

Honey for Anemia
Mjaltë për Anemi
detaje
Honey Anti - Cancer
Mjaltë Anti - Kancer
detaje
Honey Anti - Oxidant
Mjaltë Anti - Oksidant
detaje
Honey for Arthritis
Mjaltë për Artritin
detaje
Honey for Bronhitis
Mjaltë për Bronhite
detaje
Honey for Power Source
Mjaltë për Burimin e Energjisë
detaje
Honey for Headache, Migraine and Hair Fall
Mjaltë për Dhimbje Koke, Migrenë & Rënie Flokësh
detaje
Honey for Slimming
Mjaltë për Dobësim
detaje
Honey for Slimming
Mjaltë për Dobësim
detaje
Honey for Erection
Mjaltë për Ereksion
detaje
Honey for Hemorrhoids
Mjaltë për Hemorroide
detaje
Honey for Cold & Cought
Mjaltë për Kollë dhe Ftohje
detaje
Honey Anti - Depression
Mjaltë Anti - Depresion
detaje
Honey for Diabetes 0% Glucose
Mjaltë kundër Diabetit me Boronicë të Kuqe
detaje
Honey for Diabetes 0% Glucose
Mjaltë kundër Diabetit me Fruta & Perime
detaje
Honey Anti - Infection
Mjaltë Kundër Infeksioneve në Përgjithësi
detaje