Shampo me Vaj Argani
Shampo bimore pa kripë me Vaj Argani special për flokë të zbehtë pa vëllim dhe floket e lyer.
detaje
Shampo me Ekstrakt Hudhre
Shampo bimore pa kripë me Ekstrakt Hudhre, speciale për flokë të yndyrshëm, të lëshuar dhe zbokth
detaje
Shampo me Vaj Dëllinje dhe Sulfur
Shampo bimore me Vaj Dëllinje dhe Sulfur për lëkurën e ndjeshme të kokës dhe flokët me zbokth
detaje
Shampo me Vaj Ulliri
Shampo bimore me Vaj Ulliri për të gjitha llojet e flokëve
detaje
Shampo me ekstrakt Hithrash
Shampo bimore me ekstrakt Hithrash, speciale për flokë të yndyrshëm dhe zbokth
detaje
Shampo me Qumësht Gomarice dhe vaj Kokosi
Shampo bimore kundër zbokthit me Qumësht Gomarice dhe vaj Kokosi
detaje
Shampo bimore Faren e zeze
Shampo bimore Faren e zeze, special për flokë të lëshuar dhe zbokth .
detaje
Shampo me Aloe Vera dhe Keratin
Shampo bimore pa kripë me Aloe Vera dhe Keratin për flokë të thatë dhe zbokth
detaje
MISK CARAMEL
Parfum Vajor
detaje
MISK I KUQ
Parfum Vajor
detaje
MISK ZAMBAK
Parfum Vajor
detaje
MISK TAHARA
Parfum Vajor
detaje
MISK AMBER
Parfum Vajor
detaje
MISK ROSE
Parfum Vajor
detaje
MISK ASLI
Parfum Vajor
detaje
DEPILATORY CREAM SPRAY
Krem spraj depilues 150 ml
detaje