100 ml
130 ml

Herbal Toothpaste Miswak (170gr)
Pastë Dhëmbësh Herbale Miswak
detaje
Herbal Toothpaste Basil Oral Protection
Pastë Dhëmbësh Herbale Borzilok
detaje
Herbal Toothpaste Clove Cavity Protection
Pastë Dhëmbësh Herbale Karafil
detaje
Herbal Toothpaste Black Seed
Pastë Dhëmbësh Herbale me Farë të Zezë
detaje
Herbal Toothpaste Neem Gum Care
Pastë Dhëmbësh Herbale Neem
detaje
Herbal Toothpaste Miswak (70gr)
Pastë Dhëmbësh Herbale Miswak
detaje
Herbal Toothpaste Anti Aging
Pastë Dhëmbësh Kundër Plakjes së Dhëmbëve
detaje
Herbal Toothpaste Smokers
Pastë Dhëmbësh Herbale për Duhanpirës
detaje
Herbal Toothpaste Lemon & Mint Fresh Gel
Pastë Dhëmbësh Mente dhe Limon
detaje
Herbal Toothpaste Lemon & Salt Whitening
Pastë Dhëmbësh Kripë dhe Limon
detaje
Herbal Toothpaste Olive Enamel Care
Pastë Dhëmbësh Herbale me Vaj Ulliri
detaje
Herbal Toothpaste Sensitiv
Pastë Dhëmbësh Sensitiv
detaje
Miswak 1
Miswak 2
Activated Charcoal Teeth White
Karkaolë për zabardhimin e dhëmbëve
detaje
Forever Bright Aloe Vera Toothgel
Pastë Dhëmbësh me Aloe Vera
detaje