Nen kategorite
Per floket
Per fytyren
Per trupin

100 ml
1000 ml
12 ml
125 ml
150 ml
20 ml
200 ml
23 ml
25 ml
275 ml
3 ml
300 ml
45 ml
50 ml
500 ml

Ostwint Peel Off Black Mask
Maskë e Zezë me Tërheqje
detaje
Hair Mask Wheat Oil Essential
Maskë Flokësh me Embrionin e Grurit
detaje
Hair Mask Garlic Extract Essential
Maskë Flokësh me Ekstraktin e Hudhrës
detaje
SOFT FOOT PEELING PACK 
Maskë pastruese për këmbët
detaje
SNAIL REPAIR MOISTRUZING HAND PACK
Maskë për hidratimin e duarve të ashpra më kërmill
detaje
MOISTURE ELASTIC W LINE BREAST PACK
Maskë hidratante dhe elastike për gjoksin
detaje
SLIM V FIT CHIN CARE PATCH 
Maskë për ngritje të gushës
detaje
ANTI WRINKLE BLACK EYE PATCH 
Maskë anti rrudhë për sy
detaje
DARK CIRCLE THIEF EYE PATCH 
Maskë patruese për rrathët e zinj
detaje
SMOTH PORE CARE NOSE STRIP
Maskë per zvoglimin e poreve në pjesën e hundës
detaje
BLACK PEEL OF MASK
Maskë e Zezë me Tërheqe me Qymyr Dru Bambuje
detaje
MONSTER FOOT PEELING PACK 
Maskë me tërheqje për këmbët
detaje
FACIAL SPA ME SHEGE
Maskë me shegë hidratante me mbrojtje antioksidante
detaje
FACIAL SPA WITH GREEN TEA
Maskë me caj jeshil  hidratante me mbrojtje antioksidante
detaje
FACIAL SPA WITH COLLAGEN
Maskë me kolagjen hidratante me mbrojtje antioksidante
detaje
FACIAL SPA WITH VITAMINE
Maskë me vitamine hidratante me mbrojtje antioksidante
detaje