Nen kategorite
Per floket
Per fytyren
Per trupin
Per shendetin

10 ml
100 ml
1000 ml
11 ml
125 ml
150 ml
20 ml
250 ml
30 ml
370 ml
50 ml
500 ml

Omega 3 Junior
Vaj Peshku Junior
detaje
Omega 3 DHA + EPA Fish Oil
Vaj Peshku
detaje
Organic Coconut Oil
Vaji Kokosit (50ml dhe 250ml)
detaje
Cinnamon Oil
Vaj Kanelle
detaje
Apricot Cernel Oil
Vaj nga Bërthama e Kajsisë
detaje
Pumpkin Seed Oil
Vaj I Farave të Kungullit
detaje
Pomegranate Hollow Oil
Vaj I Farave të Shegës
detaje
Black Cumin Seed Oil
Vaj I Farave të Zeza
detaje
Grape Oil
Vaj I Farave të Rrushit
detaje
Avocado Oil Hemani
Vaji Avokados
detaje
Cinnamon Oil Hemani
Vaj Kanelle
detaje
Ginger Oil Hemani
Vaji i Zenxhebilit
detaje
Horsetail Oil Hemani
Vaji i Bishtit të Kalit
detaje
Jojoba Oil Hemani
Vaji i Xhoxhobës
detaje
Myrtle Oil Hemani
Vaji i Mërsinës
detaje
Mahlab Oil Hemani
Vaj Mahlab
detaje