1000 ml
200 ml
250 ml
255 ml
300 ml
320 ml
400 ml

Moisture Treatment Shampoo Vatika
Shampo për flokë të thatë dhe me onde
detaje
Moisture Treatment Shampoo Vatika
Shampo për flokë të thatë dhe me onde
detaje
Conditioner Moisture Treatment Vatika
Balsam për flokë të thatë dhe me onde
detaje
Volume & Thickness Shampoo Vatika
Shampo për volum dhe dendësi të flokut
detaje
Volume & Thickness Shampoo Vatika
Shampo për volum dhe dendësi të flokut
detaje
Volume & Thickness Conditioner Vatika
Balsam për volum dhe dendesi te flokut
detaje
Strong & Shine Shampoo Vatika
Shampo për forcim dhe shkëlqim të flokëve
detaje
Strong & Shine Conditioner Vatika
Balsam për forcim dhe shkëlqim të flokëve
detaje
Strong & Shine Conditioner Vatika
Balsam për forcim dhe shkëlqim të flokëve
detaje
Helps maintain natural hair growth Shampoo Vatika
Shampo për rënie të flokëve dhe rritjen e tyre
detaje
Helps maintain natural hair growth Shampoo Vatika
Shampo për rënie të flokëve dhe rritjen e tyre
detaje
Helps maintain natural hair growth Conditioner Vatika
Balsam për rënie të flokëve dhe rritjen e tyre
detaje
Moisture Soft Shampoo Vatika
Shampo për flokë të thatë dhe të pamenaxhueshëm
detaje
Moisture Treatment Conditioner Vatika
Balsam për flokë të thatë dhe të pamenaxhueshëm
detaje
Nourish & Protect Shampoo Vatika
Shampo për Ushqim dhe Mbrojtje të flokëve
detaje
Nourish & Protect Shampoo Vatika
Shampo për Ushqim dhe Mbrojtje të flokëve
detaje