1000 ml
125 ml
225 ml
300 ml
350 ml
400 ml
500 ml

Elaeagnus Soap Garlex
Sapun me Elaeagnus
detaje
Mandarin Orange Soap Garlex
Sapun me Mandarinë
detaje
Pistacia Soap Garlex
Sapun me Fistek( Stika )
detaje
NATURAL AFTER PARTURTION SOAP
Sapun për eleminimin e strijave
detaje
NATURAL PEELING SOAP
Sapun me efekt tërheqës
detaje
NATURAL BLEMISH SOAP
Sapun për eleminimin e shenjave
detaje
NATURAL BABY SOAP
Sapun për fëmijë
detaje
NATURAL BEAUTY SOAP
Sapun për të gjitha llojet e lëkurës
detaje
NATURAL REISHI SOAP
Sapun për eleminimin e rrudhave
detaje
NATURAL OIL SKIN SOAP
Sapun për lëkurë të yndyrshme
detaje
NATURAL DRY & SENSITIVE SKIN SOAP
Sapun për lëkurë të thatë dhe sensitive
detaje
NATURAL HAIR LOSS SOAP
Sapun për rënien e flokëve
detaje
ROSE EXTRACT SOAP
Sapun me ekstrakt Trëndafili
detaje
JUNIPER EXTRACT SOAP
Sapun me katran dhe dëllënje
detaje
PALM EXTRACT SOAP
Sapun Palmë
detaje
JASEMINE EXTRACT SOAP
Sapun me Ekstrakt Jasemini
detaje