Body Scrub Gardenia

200 ml

Scrub Trupi me Gardenia


Pastrimi i thellë I trupit i jep lëkurës një pamje të shëndetshme dhe të pastër duke eliminuar qelizat e vdekura. Falë formulës së pasur me gjalp shea dhe glicerinë e mban lëkurën të hidratuar dhe parandalon tharjen e tepër nga eksfolimi.Rigjeneron lëkurën tuaj.

Udhëzime: Lageni trupin me ujë të ngrohtë. Butësisht masazhojeni me një sasi të vogël scrub-i dhe me një peshqir të ngrohtë pastroni lëkurën. Shmangni zonën delikate të syve.

Kujdes:  

  1. Vetëm për përdorim të jashtëm.
  2. Shmangni kontaktin direkt me sytë.
  3. Ruajeni në temperaturë dhome.
  4. Mbajeni larg fëmijëve.

 

Per trupin